Cursusinformatie voor bedrijven, instellingen, organisaties en scholen


Voor wie?                  Waar? bedrijven                              op uw bedrijf instellingen / organisaties    bij uw instelling / bij uw organisatie scholen                                op uw school
Dé spellingcursus voor bedrijven is geënt op de praktijk en bestaat uit twee onderdelen: spelling D of T (2 uur) en de nieuwe spelling (1½ uur). Wie in woord en geschrift (e-mails, brieven, rapporten, verslagen, enz.) naar buiten treedt, wordt kwetsbaar als hij de spelling niet beheerst. Vooral als u of uw werknemer de spelling van de werkwoordsvormen niet onder de knie heeft, verliest u vertrouwen en dus ook inkomen. Dat is bewezen. Laat uw werknemers in een korte cursus op professionele wijze bijscholen.
Werkwijze 1. In uiterst kleine groepjes  (max. 5 deelnemers) 2. Op interactieve wijze (met behulp van Muiswerk, internet, enz.) 3. In één dagdeel! (Alle deelnemers hebben de spelling van de d/dt’s binnen enkele uren onder de knie!)
Flexibele tijden 1. ’s Morgens van 9.00 tot 12.30 uur  2. ’s Middags van 13.00 tot 16.30 uur. In overleg is het ook mogelijk de tijden aan te passen aan de behoefte van de deelnemers.
Kosten (prijzen zijn excl. 19% btw.) € 65,00 p.p. voor bedrijven, zorginstellingen, scholen, administraties, secretariaten  + benzinekosten: € 0,19 per km)
Bij de kosten inbegrepen 1. Certificaat 2. Map a. met alle spellingregels op een rijtje; b. nuttige links om een en ander na te kijken en mee te oefenen op internet. c. handige en overzichtelijke spellingkaart.
INCOMPANY
// //